Halebop har börjat sälja begagnade telefoner

Är du trött på att köpa mobiltelefoner till ett onödigt högt pris? Då blir du säkert glad att höra att mobiloperatören Halebop har börjat sälja begagnade smartphones i sin webbutik. Bra för både plånboken och miljön!

Priset för marknadens nya smartphones stiger i rasande takt och att köpa en ny kan därför bli en stor utgift. Men, i takt med att priserna stiger så stiger även efterfrågan på begagnade mobiltelefoner. Mobiloperatören Halebop är en aktör på marknaden som bestämt sig för att möta kundernas behov. Nu kan du nämligen köpa begagnade telefoner i bra skick hos operatörens webbutik. Du kan köpa din begagnade telefon kontant eller tillsammans med ett abonnemang där du betalar per månad. Du får dessutom 1 månads garanti och 14 dagars ångerrätt.

Du kan köpa ett flertal olika varumärken som Apple, Huawei, Samsung och Xiaomi. Vilka alternativ du har att välja emellan varierar beroende på när du gör ditt köp. Halebop samlar nämligen in smartphones från privatpersoner och säljer dem sedan vidare i sin webbutik vilket gör att utbudet varierar. Priset i begagnatsegmentet är naturligtvis lägre än för nya telefoner, men hur mycket billigare det är beror självklart på telefonens skick och varumärke. Mobiltelefonerna säljs i kategorierna “okej skick”, “bra skick”, “mycket bra skick” samt “nyskick”. En telefon i okej skick har tydliga eller väldigt tydliga tecken på användning medan en telefon i nyskick inte har några synliga tecken på användning, det vill säga likt en helt ny telefon. Alla telefoner, oavsett skick, är fria från sprickor. Halebop garanterar även att samtliga telefoner är funktionstestade och fungerar utan problem.

För att bläddra bland begagnade mobiler går du först in på deras mobilsida och trycker sedan på begagnat.