Är du kund hos Com Hem? - då får du dubbel surf hos Comviq

Du som har ett abonnemang hos Comviq och ett bredband eller en TV hos Com Hem kan nu få dubbel datamängd. Du får alltså dubbla antalet GB inkluderat i ditt abonnemang. Mer surf för samma pengar helt enkelt!

I augusti förra året firade Comviqs mobilabonnemang femårsjubileum. I samband med detta gick Comviq ut med en deal, dubbel surf på alla abonnemang och kontantkort fram till årsskiftet. Erbjudandet blev otroligt uppskattat och operatören har därför valt att göra det permanent.

Comviqs erbjudande gäller för alla abonnemang med undantag för abonnemangstyperna Fastpris Mini och Go. Surfen dubbleras automatiskt och du får ett SMS när förmånen blivit aktiverad. Dubbleringen kan gälla upp till sex olika mobilabonnemang. Logga in på “Mina sidor” hos Comviq för att se om du har möjlighet till dubbel surf. Rätten till förmånen baseras på personnummer, det vill säga samma personnummer behöver stå på samtliga abonnemang, både från Comviq och Com Hem.

Förmånen gäller även för dig som är kund hos Tele2. Com Hem är sedan november 2018 en del av Tele2-koncernen och Tele2-kunder har sedan tidigare haft flera förmåner om de även har ett abonnemang hos Com Hem. Som kund få du dubbel mobildata och ett extra datakort om du har ett fast pris-mobilabonnemang eller ett mobilt bredbandsabonnemang med minst 20 GB data.